Hard Mac Cafe - Kalender Hard Mac Cafe - Fotoutmaning Hard Mac Cafe - Bli stödmedlem Hard Mac Cafe - Start Hard Mac Cafe - Start Hard Mac Cafe - Start
Hard Mac Cafe
Index | Vanliga frågor | Sök | Medlemslista | AnvändargrupperRegistrera användare | Logga in

Hard Mac Cafe arrow Nyheter arrow IOS 9.3 är det mest stabila IOS på länge

IOS 9.3 är det mest stabila IOS på länge
Svara på inlägget
Författare Meddelande
ronny


Inlägg: 272
Blev medlem: 14 okt 2003
Från: Östermalm ,Stockholm
InläggSkrivet: 2016-03-31, 17:29 Citera

IOS 9.3 har drabbats av flera irriterande buggar den senaste tiden. Men versionen ser ändå ut att vara det mest stabila IOS vi sett på flera år.

Det är inte helt utan förvåning vi läser detta. Den senaste tiden har vi rapporterat om två irriterande problem som IOS 9.3 råkat ut för. Först drog Apple tillbaka systemet för äldre modeller av Iphone och Ipad. Efter det drabbades versionen av ett irriterande länk-problem.

Men Appleinsider rapporterar om siffror som analysfirman Apteligent tagit fram, siffror som visar att IOS 9.3 i själva verket är rekordstabilt, trots de ökända byggarna.
IOS 9.3 har en felprocent på 2,2 procent. Enligt samma siffror har IOS 9, 9.2 och framför allt IOS 8 varit betydligt mer benägna att krascha, upp till 3,2 procent. IOS 9.3 har också lägre benägenhet att krascha än den senaste versionen av Android, som har en felprocent på 2,6 procent.

Apteligent skriver på sin hemsida att den senaste versionen är “den mest stabila versionen på flera år”. Ska vi tro dessa siffror gör den som fortfarande sitter på IOS 9.2.1 eller äldre alltså bäst i att uppdatera till 9.3 så snart som möjligt, trots allt.

_________________
IOS 6 och 10.8 både till hösten
Visa användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida AIM-adress
Anna_B


Inlägg: 2
Blev medlem: 21 nov 2016
Från: Malmö, Sverige
InläggSkrivet: 2016-11-21, 21:55 Citera

Då fattas ändå "Mac Express", en lite mindre variant av Mac Pro (kanske 1/3 av volymen) med sådär två kortplatser och plats för två hårddiskar. En sådan vill jag ha. Bristen på den gör att jag inte köper ny stationär. Men, men, vi får väl se. Det kanske kommer.
_________________
Super Nudge 6000 är tryggt och säkert online spel.
Visa användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Svara på inlägget
Sida 1 av 1


Gå till forum:

phpBB © 2001-2003 phpBB Group | Alla tider är GMT + 1 timme (svensk tid)